Číta nás cez 130 tisíc ľudí | Autori | O Inet.sk | OZ IPV | Referáty | Reklama | RSS
Nový IRC server Inet.sk je realitou. Niekoľkomesačné plány občianskeho združenia Internet pre všetkých (prevádzkovateľa Inet.sk) na vytvorenie vlastného IRC servra sa tak stávajú skutočnosťou. Čo vám nový IRC server prinesie?
26. 1. 2005, Software, Michal Jordán, Pridať komentár, Neohodnotené
Zatial je to tam velmi prazdne,dufam ze sa to trocha naplni.Vsak inet.sk ma urcite dost priaznivcov.
kROLF, xxx.xxx.xxx.xxx, 2. 1. 2005, Odpovedať
Ved pockajte, este len od dnes to fici, snad sa to rozbehne..
Lubo, xxx.xxx.xxx.xxx, 3. 1. 2005, Odpovedať
takto tam vytaju novych navstevnikou, ...no nech im nejebe. Closing Link: student[213.215.73.86] (User is permanently banned (benduroid))
student, xxx.xxx.xxx.xxx, 3. 1. 2005, Odpovedať
Ako ak by si sa spraval normalne nedostal by si k-line, ale neviem co sa jedujes sak ty mas tusim uz k-line vsade. Keby si nerobil blbosti a kecal normalne nik by ta nekickol a nedal ti k-line. Bol si pred tym niekolko krat upozorneny a predchadzal tomu aj jeden kick z mojej strany. Mal si sancu zacat sa spravat normalne, avsak nevyuzil si ju co je tvoja chyba a nadalej si robil doslova bordel a take mi na serveri trpiet nemusime, pretoze to len otravuje vsetkych uzivatelov, ktori si chcu normalne pokecat. Odporucam si precitat kazdemu odkaz co vzniklo prave ako reakcia na tuto osobu, ktora sa maximalne neopravnene stazuje v diskusii na k-line. Tolko komentar z mojej strany a prikladam vynatok z logu z inkriminovaneho casu. 01:20 -!- bendur is now known as testnickuasfkldjfdjfd 01:20 -!- testnickuasfkldjfdjfd is now known as testnickuasfkldjfdjfdaaaaaaaaa 01:20 < Lubo> testnickuasfkldjfdjfd jezis 01:20 < testnickuasfkldjfdjfdaaaaaaaaa> hmm ... 01:21 -!- testnickuasfkldjfdjfdaaaaaaaaa is now known as stanojrova_maaaamaaaaa ... 01:36 < Lubo> student: klud 01:36 < student> povedz mu ked ho strenes ze tu mam jeho matku pod stolom, ako bholeho 01:37 < MiSHiNo> idem si spravit kakao 01:37 -!- student [~demoff@213.215.73.86] has quit [User is permanently banned (benduroid)]
Michal Jordan, xxx.xxx.xxx.xxx, 3. 1. 2005, Odpovedať
Doobeda a poobede byva vela ludi v skole ci len tak vybavuju veci vonku, ale vecer volam kamosov a ideme testovat irc.inet.sk!
pepe, xxx.xxx.xxx.xxx, 3. 1. 2005, Odpovedať
Ako ho mám nastaviť? Nepýtam sa blbo lebo všetko som spravil ako ste písali aj manuálne a stále nie som pripojený ani na servéri! Je to pre mňa novinka!
ja, xxx.xxx.xxx.xxx, 5. 1. 2005, Odpovedať
No mozno si sa nepripojil preto lebo padol server. Snazili sme sa skompilovat jadro na dialku a nevyslo to.. Ospravedlnujem sa. Zajtra o 17:00 bude bezat. Mali sme aj tak na plane zajtra vypadok 14:00 az 17:00 tak sa len o 14 hodin pretiahol... Mrzi ma ten uptime uz 29 dni . Este raz prepacte je to ojedinele...
MiSHiNo, xxx.xxx.xxx.xxx, 5. 1. 2005, Odpovedať
tak vam treba vy mastne hlavy, to mate za ten ban
student, xxx.xxx.xxx.xxx, 5. 1. 2005, Odpovedať
Student ale ti s tym nemas nic spolocne a server je up o par hodin, tak o co ide? Masiruj si ego inde.
Michal Slančík, xxx.xxx.xxx.xxx, 5. 1. 2005, Odpovedať
Mne aj tak nejde iný pripojiť. No uvidím. Pohrám sa s tým.
Ja, xxx.xxx.xxx.xxx, 5. 1. 2005, Odpovedať
[17:47] * Connecting to irc.inet.sk (6667) - [17:47] * Unable to connect to server (Connection attempt timed out) - [17:47] * Connect retry #1 irc.inet.sk (6667) - [17:48] * Unable to connect to server (Connection attempt timed out) mozte poradit aj na ICQ #274807797. Dik.
Revenant, xxx.xxx.xxx.xxx, 5. 1. 2005, Odpovedať
Chyba je na strane servera, momentalne je down, lebo sa meni na nom par veci a trva to dlhsie ako sa predpokladalo. Hned ako bude server opat pristupny, dame o tom vediet v tychto komentaroch.
Michal Slančík, xxx.xxx.xxx.xxx, 5. 1. 2005, Odpovedať
A uz bez vypadkov tuk tuk tuk
Michal Jordan, xxx.xxx.xxx.xxx, 26. 1. 2005, Odpovedať
Cafte... preco ste si sprvili vlastny server? nebolo by lahsie keby ste len presli napr na IRCnet a vytvorili si tam kanal?
Myslim si ze na IRCnete by bola isto vacsia navstevnost... este by ste si spravili script na bota a ten by informoval o novych clankoch :)
MIRO BOSS, 85.135.148.xxx, 27. 9. 2005, Odpovedať
MIRO BOSS napísal: Cafte... preco ste si sprvili vlastny server? nebolo by lahsie keby ste len presli napr na IRCnet a vytvorili si tam kanal?
Myslim si ze na IRCnete by bola isto vacsia navstevnost... este by ste si spravili script na bota a ten by informoval o novych clankoch :)
to mas jedno ci na IRCnete abo na inej sieti ;) irc upada tak ci tak ;) ja som napr z IRCnetu uplne odisiel a mam vlastny server v sieti CZFree.net
a ono to nie je vlastny server ;) len ho tak pomenoval isty clovek ;) ten server mal irc server aj predtym len pod inym nazvom :)
Dragon, 217.67.30.xxx, 4. 11. 2005, Odpovedať
irc.inet.sk ... fajn, vsetko je pekne, ale skoda,
ze ste Vas irc server nenapojili do nejakej z velkych sieti ako napr. IRCnet, EFnet, DALnet, Undernet...
Fakt velka skoda. Hlavne do toho IRCnetu. Maju sice striktnejsie pravidla, ale to by ste vy urcite podstupili a zvladli, a vas server by mohol zlepsit IRCnetovu situaciu na Slovensku. Ved tu mame iba 3 IRCnetove servery. Vid odkaz .
Uz pomaly 10 rokov som stravil na IRCnete: kanal #krcma bude buduci rok oslavovat 10te vyrocie zalozenia (odkaz), alebo pred rok&pol zalozeny kanal #kolejnet (odkaz) ktore maju stalych a vernych uzivatelov... Pouvazujte, nie je to zly napad.
(bartoXid)
bartoXid, 147.229.212.xxx, 17. 11. 2005, Odpovedať
No vyborne. Pise sa tu o inete a ty tu vychvalujes svoj kanal #krcma...
char0n, 213.220.215.xxx, 15. 11. 2006, Odpovedať
Diskusia k tomuto článku je aktuálne vypnutá
Inet.sk – Internetový denník, ISSN 1336-1899
Copyright 2002 – 2010 Inet.sk, s. r. o., Všetky práva vyhradené, Neprešlo jazykovou úpravou
Partneri:
123velkoformatovatlac.sk
Aaavizitky.sk
Bilancia skrývky
BiznisHosting.sk
CinemaView.sk
Digitálne fotoaparáty
Digitlac.sk
Fotografie
Grafika.sk
HrajSa.sk
Katalog Pozri.sk