Číta nás cez 130 tisíc ľudí | Autori | O Inet.sk | OZ IPV | Referáty | Reklama | RSS
Na trhu nájdeme veľké množstvo rôznych druhov a vyhotovení mobilných telefónov. Tieto pomaly preberajú úlohu fotoaparátov, multimediálnych prehrávačov, GPS navigátorov či prenosných počítačov. Ktorý je však ten najlepší?
21. 11. 2008, Ostatné, Martin Šajna, Pridať komentár, Neohodnotené
zase jeden zo zbytocnych clankov, ktore nemaju absolutne ziadnu hodnotu.
chuligan, 195.20.162.xxx, 21. 11. 2008, Odpovedať
zase jeden zo zbytocnych clankov, ktore nemaju absolutne ziadnu hodnotu.
chuligan, 195.20.162.xxx, 21. 11. 2008
Neviem nakoľko je tento článok zbytočný, ale je to môj názor na súčasne mobilné telefóny... a dosť by mňa a inet.sk zaujímali aj názory vás čitateľov. Ak sa dokážete vyjadriť, aký je podľa vás zlý mobil, tak to skúste obrátiť, a povedať, ktorý si naopak získal vašu priazeň...
Martin Šajna, 158.193.55.xxx, 21. 11. 2008, Odpovedať
to je dost subjektivne co je to dokonaly mobil. pre mna je dokonaly mobil, aky este nevyrobili - mal by zozadu zrkadielko, zabudovany puder, bol by pekny farebny, odolaval by padom na zem alebo ked ho hadzem po frajerovi, vonal by ako parfem Moon Sparkle od Escady a popripade by sa z neho mohlo dat aj telefonovat a pisat smsky:-)
aneta, 84.47.56.xxx, 21. 11. 2008, Odpovedať
tu by som si dovolil odporucat precitat tento clanok, podla mna hodnota SAR musi byt dolezitym kriteriom pre vyber mobilu. Europske normy su prilis benevolentne a hodnoty sa splhaju do vysok ako nikdy predtym.
odkaz
kukolar, 86.110.227.xxx, 21. 11. 2008, Odpovedať
tu by som si dovolil odporucat precitat tento clanok, podla mna hodnota SAR musi byt dolezitym kriteriom pre vyber mobilu. Europske normy su prilis benevolentne a hodnoty sa splhaju do vysok ako nikdy predtym.
odkaz
kukolar, 86.110.227.xxx, 21. 11. 2008
Ano je to zaujimava informacia, len by bolo este fajn, keby ze sa to dá niekde zistit, ake su hodnoty pri tom ktorom mobilnom telefone hmm
to je dost subjektivne co je to dokonaly mobil. pre mna je dokonaly mobil, aky este nevyrobili - mal by zozadu zrkadielko, zabudovany puder, bol by pekny farebny, odolaval by padom na zem alebo ked ho hadzem po frajerovi, vonal by ako parfem Moon Sparkle od Escady a popripade by sa z neho mohlo dat aj telefonovat a pisat smsky:-)
aneta, 84.47.56.xxx, 21. 11. 2008
Este by to chcelo, aby ten puder bol vymenitelny, aby si nemusela vždy keď dôjde kupovať novy mobil :-D
Mne sa prave paci Nokia 6220 bo ma Symbian, super 5Mpixelovy fotak, super video a vacsi displey. Trochu vrzgaju klavesy. Ale v akcii T-Mobile za 1,- Sk brana pred par tyzdnami jednoducho super.
Potom asi Nokia N95 8GB.
Pre mna je dolezita velkost displeya, internetovy prehliadac, fotak.
PePo, 78.99.140.xxx, 21. 11. 2008, Odpovedať
Pre mňa je mobil hlavne na hudbu a občas aj internet. Uprednostňujem Walkman sériu od SonyEricssonu, lebo ten prehrávač je fakt premakaný. Pre iných sú tie jeho funkcie asi len také drobnosti navyše, no pre mňa sú to naozaj podstatné veci. ;-)
livthomas, 213.215.102.xxx, 21. 11. 2008, Odpovedať
zbytocny clanok je to hlavne preto lebo je obsahovo extremne skromny.
akoze ved deti na strednej skole pisu dlhsie eseje.
informacny obsah zas nulovy.
ale klasika inet.sk
V, 78.128.194.xxx, 21. 11. 2008, Odpovedať
zbytocny clanok je to hlavne preto lebo je obsahovo extremne skromny.
akoze ved deti na strednej skole pisu dlhsie eseje.
informacny obsah zas nulovy.
ale klasika inet.skV, 78.128.194.xxx, 21. 11. 2008
Inet.sk dáva možnosť písať články každému, kto chce, a kto vie, takže odporúčam článok odkaz ;-) Aby ste nam dokázali, že to viete lepšie a že sa dokážete pod svoje názory aj podpisať.
Martin Šajna, 217.119.119.xxx, 21. 11. 2008, Odpovedať
Inet.sk dáva možnosť písať články každému, kto chce, a kto vie, takže odporúčam článok odkaz ;-) Aby ste nam dokázali, že to viete lepšie a že sa dokážete pod svoje názory aj podpisať.
Martin Šajna, 217.119.119.xxx, 21. 11. 2008
Ja vam do toho nechcem kecat, ale ani nie 800 slov je docela malo, nemyslite? A ani s medzerami ste nedosialhli limit cez 5000 znakov.
A uprimne, pisat o telefonoch vie aj cvicena opica - zoberiem specifikaciu od vyrobcu, napisem si co si myslim o tom ako to vyzera na obrazku a hotovo.
Skuste pisat skutocne clanky, ktore maju realny obsah.
A prispievat sem, hm, clovek sa strati v zaplave amaterskych clankov mobiloch a clankoch na urovni dlhsich spraviciek, ktore su hlavne ze plne obrazkov najnovsich konzol.
V, 195.113.20.xxx, 26. 11. 2008, Odpovedať
Ja vam do toho nechcem kecat, ale ani nie 800 slov je docela malo, nemyslite? A ani s medzerami ste nedosialhli limit cez 5000 znakov.
A uprimne, pisat o telefonoch vie aj cvicena opica - zoberiem specifikaciu od vyrobcu, napisem si co si myslim o tom ako to vyzera na obrazku a hotovo.
Skuste pisat skutocne clanky, ktore maju realny obsah.
A prispievat sem, hm, clovek sa strati v zaplave amaterskych clankov mobiloch a clankoch na urovni dlhsich spraviciek, ktore su hlavne ze plne obrazkov najnovsich konzol.V, 195.113.20.xxx, 26. 11. 2008
No toto je môj názor, toto nie je odborný článok, ešte raz podotýkam... :-)
Martin Šajna, 158.193.55.xxx, 26. 11. 2008, Odpovedať
to je len alibizmus.
nic vic nic min. Kazdy mame nazor a oborny clanok sa od toho lisi len tym ze nazory v nom su podlozene aj odbornou analyzou zalozenou na schopnostiach autora.
Cize mne z toho vychadza, ze je to len taky blabol, aby ste mal dalsi clanok v mesacnej kvote.
A v takom pripade - ze je to neodborny clanok a vlastne len "blog" - je to vizitka inet.sk
V, 195.113.20.xxx, 26. 11. 2008, Odpovedať
Diskusia k tomuto článku je aktuálne vypnutá
Inet.sk – Internetový denník, ISSN 1336-1899
Copyright 2002 – 2010 Inet.sk, s. r. o., Všetky práva vyhradené, Neprešlo jazykovou úpravou
Partneri:
123velkoformatovatlac.sk
Aaavizitky.sk
Bilancia skrývky
BiznisHosting.sk
CinemaView.sk
Digitálne fotoaparáty
Digitlac.sk
Fotografie
Grafika.sk
HrajSa.sk
Katalog Pozri.sk