Preskočiť menu

Fórum, Obchod, Pripojsa.sk, Servis, Speedmeter, Webhosting, Weblogy.sk

Číta nás cez 130 tisíc ľudí | Autori | O Inet.sk | OZ IPV | Referáty | Reklama | RSS

Ľudia, ktorí navždy zmenili internet

Na internete sa pohybuje veľa ľudí, niektorí z nich sa snažia internet zmeniť a zdokonaliť. Avšak len niekoľkí sa zapísali do histórie a zmenili internet a jeho ponímanie. Teraz sú z nich multimilionári.

11. 2. 2009, Internet, Karol Štofira, Pridať komentár, Neohodnotené

Ďalšie články v tejto téme

Diskusia k článku

Bez predmetu

kradnuty clanok

aaa, 194.160.214.xxx, 11. 2. 2009, Odpovedať

Dakujem

Dakujem pekny clanok. Dufam, ze aj ja budem raz meni nimi :-), ale nie clanok ukazuje na to ze kazdy mame sancu...

-cn-, 78.98.11.xxx, 11. 2. 2009, Odpovedať

Re: Bez predmetu

kradnuty clanok

aaa, 194.160.214.xxx, 11. 2. 2009

A odkial je ukradnuty?

Tomáš "Kusi" Kusenda, 85.248.66.xxx, 11. 2. 2009, Odpovedať

Re: Re: Bez predmetu

A odkial je ukradnuty?

Tomáš "Kusi" Kusenda, 85.248.66.xxx, 11. 2. 2009

hm, tak skusil som google

odkaz

a pride mi ze je az podozrive ze niektore obrazky su az na vlas rovnake.

nieje to trosku drzost?

V, 195.113.20.xxx, 11. 2. 2009, Odpovedať

Re: Re: Re: Bez predmetu

hm, tak skusil som google

odkaz

a pride mi ze je az podozrive ze niektore obrazky su az na vlas rovnake.

nieje to trosku drzost?

V, 195.113.20.xxx, 11. 2. 2009

no tak ho aspon preložil

Dido, 78.99.29.xxx, 11. 2. 2009, Odpovedať

Pochvala

Autora však musíme pochváliť za včasnú aktualizáciu článku s pridaním odkazu, ktorý ho navnadil na spísanie takéhoto prehľadu.

Mne osobne tam ešte chýba Wozniak, Bezos a Omidyar. Zároveň by som v prípade môjho subjektívneho výberu niektorých určite vyhodil, keďže sa jedná o článok o ľuďoch, ktorí "navždy zmenili internet" a o niektorých službách počujem prvýkrát. Ak by som písal o ľuďoch, vďaka ktorým je internet bohatší, tak tých by sa dalo určite nájsť neúrekom ;-)

Tomáš Gluchman, 147.32.118.xxx, 11. 2. 2009, Odpovedať

Dobry clanok

Priznacne, ze najdolezitejsi clovek, ktory stal na pociatku celeho webu, je uvedeny az na konci. A jeho majetok sa vobec nespomina. Predpokladam, ze ten je prakticky neexistujuci. :(

Robert, 85.216.233.xxx, 14. 2. 2009, Odpovedať

Diskusia k tomuto článku je aktuálne vypnutá

Vyhľadávanie

Textová reklama

PROMA nábytok: najväčšia výroba: kuchynské linky, kuchyne a kuchynský nábytok. Pracovné dosky, úchytky, grafický 3D dizajn.

MSkozmetika: internetový predaj parfémov, kozmetiky a bižutérie. Mega parfuméria na webe. Značková a luxusná kozmetika.

PECE KRB KRBY .sk: predaj značkových krbov, piec, kachlí a krbových vložiek. krby, príslušenstvo pre každý krb. Moderné, rustikálne i klasické krby pre dom aj byt.

Newsletter

Platená reklama

Inet.sk – Internetový denník, ISSN 1336-1899
Copyright 2001 – 2010 Internet pre všetkých, Všetky práva vyhradené
Vytvoril Michal Slančík, Jozef Ring a Irisoft s.r.o., Neprešlo jazykovou úpravou

Partneri:
123velkoformatovatlac.sk Aaavizitky.sk CinemaView.sk Digitlac.sk Fotografie Grafika.sk HrajSa.sk Kusi.sk Manga.sk Katalog Pozri.sk Reality Aaainfo.sk Reklama.sk Sladká kytica StiahniTo.sk Surf.sk Úvery Aaainfo.sk Zájazdy