Preskočiť menu

Aligátor, Denník, Fórum, Pripojsa.sk, Servis, Speedmeter, Webhosting, Weblogy.sk
banner HP

Číta nás cez 130 tisíc ľudí | Autori | O Inet.sk | OZ IPV | Referáty | Reklama | RSS

Diskusia k článku

Velka vdaka

Precital som vsetky Vase prispevky ohladom testovania a mozem zhodnotit ze tak kvalitny prehlad open-source web test suite som nenasiel nikde. Nehovoriac o prekvapeni rodneho jazyka :-D
Patri Vam za to velka V D A K A . Zial nenasiel som ziadne slova vdaky ani pri jednom clanku. Tak dufam ze toto bude take male za_dost_ucinenie Vasej prace a uz teraz sa tesim na dalsie pokracovania a novinky :-) .

Lahiman, 87.197.129.xxx, 23. 4. 2009, Odpovedať

Diskusia k tomuto článku je aktuálne vypnutá

Vyhľadávanie

Textová reklama

Ako začať podnikať na internete? Nechajte si poradiť. Aký má byť obsah kvalitne www stránky? Tvorba www stránok, Tvorba webu, Redakčný systém - CMS, Prieskumy o nakupovaní na internete.

Newsletter

Inet.sk – Internetový denník, ISSN 1336-1899
Copyright 2002 – 2010 Inet.sk, s. r. o., Všetky práva vyhradené, Neprešlo jazykovou úpravou

Partneri:
123velkoformatovatlac.sk Aaavizitky.sk Bilancia skrývky BiznisHosting.sk CinemaView.sk Digitálne fotoaparáty Digitlac.sk Fotografie Grafika.sk HrajSa.sk Katalog Pozri.sk Kusi.sk Manga.sk Notebooky HP Predaj PC komponenty Reality Aaainfo.sk Reklama.sk Sladká kytica StiahniTo.sk Surf.sk Toshiba PC akcia Úvery Aaainfo.sk Zájazdy