Preskočiť menu

Aligátor, Fórum, Pripojsa.sk, Servis, Speedmeter, Webhosting, Weblogy.sk
banner HP

Číta nás cez 130 tisíc ľudí | Autori | O Inet.sk | OZ IPV | Referáty | Reklama | RSS

Acid3 Test: Ktorý prehliadač je najlepší?

Pomocou uznávaného Acid3 testu sme sa rozhodli otestovať, ktorý z pätice najpoužívanejších prehliadačov je najkompatibilnejší. Testu sme podrobili Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome a Safari.

17. 5. 2009, Software, Martin Tomšík, Pridať komentár, Neohodnotené

Ďalšie články v tejto téme

Diskusia k článku

Bez predmetu

vsade ste testovali beta verzie avsak pri goolge chrome to tak nebolo

verzia 2.0.180.0 zvlada acid test 100/100

tantum, 78.99.124.xxx, 17. 5. 2009, Odpovedať

len jedna otazka: Naco?

Nejako sa v poslednych dnoch vyrazne zmenili pomery prehliadacov, alebo vcera vsetky vydali nove verzie? Inak nevidim realny dovod opakovat testy, ktore uz boli davno N krat urobene. Jedine, ze by bolo treba za kazdu cenu nieco publikovat .. Sorry, ale nedalo mi ...

Kozo, 78.98.62.xxx, 17. 5. 2009, Odpovedať

Beta verzie a IE

S tymi beta verziami ma tantum pravdu...

A z clanku som sa pobavil na vete "Zaraďuje sa medzi tie najlepšie svojej kategórie a je aj celosvetovo najpoužívanejší." pri IE8.
Celosvetovo najpouzivanejsi sice IE je, nanestastie, ale ze sa zaraduje medzi najlepsie svojej kategorie... Ak je to kategoria looserov, tak potom suhlasim - aj ked mal by som vyhrady asi aj k tomu ;)

Lemmon, 152.62.109.xxx, 22. 5. 2009, Odpovedať

Re: Bez predmetu

vsade ste testovali beta verzie avsak pri goolge chrome to tak nebolo

verzia 2.0.180.0 zvlada acid test 100/100

tantum, 78.99.124.xxx, 17. 5. 2009

ano ale nezvladala ho vzdy niekedy to bolo iba na 99/100 niekedy sice na 100/100 ale s chybou a raz mi dala aj 98/100, takze je to take pochybne. V podstate su ale skoro vsetky browsre v beta verziach takze si pockajme na release. Vidim to tak, ze okrem, IE budu acid3 splnat vsetky browsre.

ARny, 195.28.88.xxx, 2. 6. 2009, Odpovedať

Bez predmetu

chrome verzia 3.0.x zvlada 100/100 iba tam pise ze "invalid link", mozno iba problem u mna

dglk, 217.110.99.xxx, 18. 6. 2009, Odpovedať

Diskusia k tomuto článku je aktuálne vypnutá

Vyhľadávanie

Textová reklama

notebook.pda.sk
E-shop zameraný na predaj mobilných zariadení. Hlavnou ponukou sú notebooky značky Apple, DELL a príslušenstvo.

EuroPhoto : Bratislava Photo | Vienna Photo | Prague Photo | London Photo | Paris Photo
Croatia | Bratislava Property
PROMA nábytok: najväčšia výroba: kuchynské linky, kuchyne a kuchynský nábytok. Pracovné dosky, úchytky, grafický 3D dizajn.

MSkozmetika: internetový predaj parfémov, kozmetiky a bižutérie. Mega parfuméria na webe. Značková a luxusná kozmetika.

Newsletter

Inet.sk – Internetový denník, ISSN 1336-1899
Copyright 2002 – 2010 Inet.sk, s. r. o., Všetky práva vyhradené, Neprešlo jazykovou úpravou

Partneri:
123velkoformatovatlac.sk Aaavizitky.sk Bilancia skrývky BiznisHosting.sk CinemaView.sk Digitálne fotoaparáty Digitlac.sk Fotografie Grafika.sk HrajSa.sk Katalog Pozri.sk Kusi.sk Manga.sk Notebooky HP Predaj PC komponenty Reality Aaainfo.sk Reklama.sk Sladká kytica StiahniTo.sk Surf.sk Toshiba PC akcia Úvery Aaainfo.sk Zájazdy