Číta nás cez 130 tisíc ľudí | Autori | O Inet.sk | OZ IPV | Referáty | Reklama | RSS
Vo svete internetového marketingu sa už dlhé roky preberá téma ROI (Návratnosti investície) pre rôzne metódy ako napríklad optimalizácia pre vyhľadávače (SEO) alebo pay per click reklamy (PPC). A práve preto sme pripravili sériu článkov, ktoré by mali problematiku výskumu ROI vysvetliť a načrtnúť postup pri budovaní úspešného modelu výskumu návratnosti investícií v internetovom marketingu. Raz týždenne by ste sa mali dozvedieť nové informácie z problematiky ROI v online svete.
2. 11. 2009, Internet, Juraj Sasko, Pridať komentár, Neohodnotené
Juraj, tak sa celkom tesim, ako casto budu vychadzat tie clanky na tuto problematiku?
Mario, 95.103.112.xxx, 2. 11. 2009, Odpovedať
Ahoj Mario, no chcel by som aspon raz tyzdenne, tak snad to tak pojde :)
Juraj Sasko, 217.75.82.xxx, 3. 11. 2009, Odpovedať
Som rad, ze je iniciativa pisat a pomenovat zakladne kamene pre navratnost investicie. Oslovit by mala hlavne zadavatelov. Ti castokrat totiz nevedia co maju pozadovat po agenturach ci vlastnych zamestnancov aby sledovali na internete. Mnohym tiez znalcom je predsuvane CTR ako uspech pri budovani znacky. Pricom len malo agentur dokaze pomoct identifikovat zakaznika/uzivatela spolocnosti na internete (ten je castokrat iny, ako moze byt v "realnom svete") a castokrat nie je definovany ani ciel.
Ale to uz predbieham asi dalsie z casti ;)
Milan Csaplar, 89.173.77.xxx, 9. 11. 2009, Odpovedať
plne suhlasim, je velmi vela sluzieb, ktore nieco ponukaju, ale nikto nikdy nezisti, aky je vysledok.. a na skodu samotneho zakaznika, pretoze ani oni to castokrat nechcu alebo nepotrebuju vediet.. Na uvod bude tento serial sice trosku nudny a teoreticky, ale chcel by som neskor prejist aj ku konkretnejsim veciam..
Juraj Sasko, 217.75.82.xxx, 11. 11. 2009, Odpovedať
Diskusia k tomuto článku je aktuálne vypnutá
Inet.sk – Internetový denník, ISSN 1336-1899
Copyright 2002 – 2010 Inet.sk, s. r. o., Všetky práva vyhradené, Neprešlo jazykovou úpravou
Partneri:
123velkoformatovatlac.sk
Aaavizitky.sk
Bilancia skrývky
BiznisHosting.sk
CinemaView.sk
Digitálne fotoaparáty
Digitlac.sk
Fotografie
Grafika.sk
HrajSa.sk
Katalog Pozri.sk